Медиумите во Босна и Херцеговина влегоа во куќата на Един Гачиќ кој ја крена на нозе јавноста. Тој е првиот сериски убиец во земјата кој беше ликвидиран во пресметка со полицијата.

Соседите велат дека се плашат да влезат во куќата која наликува на куќа на ужасот и каде Един го минувал времето.