Дарко Шариќ веќе неколку дена ужива дома откако му беше одреден куќен притвор.Тој во домашен затвор ќе биде во неговата хациенда од неколку милиони евра во елитната населба Дедиње.

Во куќата Шариќ ќе носи алка која ќе го контолира неговото движење додека надвор повремено патролира полиција.

Погледнете како изгледа вилата.