Претседателот на Србија Александар Вучиќ покажа дека сака да живее како останатиот свет. Тој денеска беше во Нови Сад и направи прошетка по центарот на градот. На плоштадот застана на еден кисок каде што се продаваа пуканки и купи едно пакетче.

Сеќавање на најубавите мириси од детството, мирисот на книгите во училишната библиотека и мирисот на пуканки на градските улици – напиша претседателот на Инстаграм.

 

View this post on Instagram

 

“Sećanje na najlepše mirise iz detinjstva – miris knjiga u školskoj biblioteci i miris kokica na gradskim ulicama.”

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on