Црногорскиот претседател Мило Ѓукановиќ важи за еден од најбогатите политичари.А како и не бил кога на власт е од 1990 година. Тој со сопругата Лидија е забележан како го шета внукот од синот единец Благоја.

Брачниот пар го шета внукот во количка која е од марката Диор и чини ни помалку ни повеќе туку 6500 евра.

Што би рекле, се има се може.