Жељко Ражнатовиќ Аркан поголем дел од неговата „кариера“ имал телохранител. Иако сите би помислиле дека се работи за некој „жесток момак“, командантот го чувала жена. Се работи за Маријана Наловски, која била долгогодишен член на „Тигрите“ на Аркан.

Прекарот и бил „Мачкица“ и таа не го оставала Аркан нуту минута на само. Таа е лезбијка, но на Акран тоа воопшто не му пречело.

Бог ми намести да дојдам до Аркан. Подоцна се виде дека ништо не е случајно бидејќи тој беше пријател со моето биолошко семејство. Почна едно големо пријателство и ја имав неговата поддршка – објаснува Маријана.