Се појави видеото од дете снимено во Виена кое многу наликува на исчезнатото девојче Данка Илиќ (2).

– Не знам ништо, додека не биде официјално објавено, не можам многу да кажам за тоаизјави за „Курир.рс“ дедото на девојчето.

Семејство нема роднини во Виена, а  детето наводно било забележано во придружба на две жени.

Видеото на кое е наводно Данка погледнете го на следниот линк.