Милош Перуничиќ кој завчера беше убиен во шпанскиот град Марбеља е близок до „Шкајарскиот“ клан, пишува „Курир.рс“.

Тој е внук на Слободан Ѓуровиќ кој го викаат „кардинал“ и кој е главен црногорски мафијаш.

41 годишниот Милош одамна не живеел во Црна Гора но ги одржувал како семејните така и подземните врски. Убиен е на тротоар откако напаѓачот му се доближил и пукал во него со пиштол на кој имало пригушувач.