Продолжува војната на релација семејство Верушевски-Зоран Заев. Откако лидерот на СДСМ објави дека синот на неговиот пријател Зоран Верушевски го снимал додека биле во ресторан, со коментар се јави и Александар.

Тој иронично се потсмева на Заев и го нарекува „јадник“.

Замисли колку е сигурен дека само тогаш бил сниман. Јадник. Game over -напиша Верушевски помладиот.