Денеска (17.10.2020) во 13:30 часот, пред просториите на Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ, Палата др. Христо Татарчев (Плоштад ВМРО бр. 1), ќе се одржи прес конференција за медиуми.

На прес-конференцијата ќе се обрати Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Неговото обраќање можете да го следите во живо на линкот во продолжение: