Проследете го во живо во студиото на „Лидер“ со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски. Тема на разговорот е одлуката на Советот на министри на ЕУ Македонија и Албанија да не добијат добие датум за преговори.