На социјалните мрежи е објавено видео од една кражба во Струмица. Но, интересното е што краецот овој пат од дворот зема најобични столици кои не чинат повеќе од 300 денари.

Тој незабележливо влегува во дворот на сопствениците и ги зема столиците.

Погледнете.