Оперскиот пејач и поранешен директор на МОБ,  Игор Дурловски ја испеа химната на вчерашниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје.

„Ќе живее Македонија“, порача Дурловски на крајот од изведбата.