Актерот Сашо Тасевски  ги нарекува СДСМ Црвени Кмери поради најавата за задолжителна вакцинација, дури и на бебиња.

Еј племе едно елитистичко, корумпирано, цвикавте за да дојдете а власт за вака да се изживувате со нас четири години.Улица ве донесе, улица ќе ве однесе.