Kaпитенот Стефан Ристовски прикладно му одговори на претседателот на Славија Софија, Венцислав Стефанов кој  ја навреди Македонија дека вчера станала држава.

„Ние сме 100% фаворити за првото место во групата во Лигата на нации. За што ние овде разговараме. Па, која е бре таа Македонија!? Вчера стана држава… Од кого ние тоа стравуваме. Па ако стравуваме од репрезентации како Македонија, Грузија и Гибралтар воопшто и да не играме фудбал. Да си играме некои детски игри…“ – вели Стефанов за БНТ.

На ова му одговори Стефан Ристовски кој на „Инстаграм“ стави слика со нилски коњ и со Стефанов, со коментар: „Не викај…“.