Македонски навивач ја шокираше новинарската екипа на БТВ која го праша за тоа што мисли за бугарскиот народ, во пресрет на натпреварот помеѓу Македонија и Бугарија во Лигата на нации.

Навивачот им посочи дека ние си имаме свои и тие си имаат свои херои, но она што е најинтересно е што помеѓу бугарските херои тој го напомена и екс премиерот Зоран Заев.

 

Погледнете го видеото и реакцијата на новинарската екипа: