Министерката за одбрана Радмила Шекеринска на „Фејсбук“ се пофали како пристигнала на седницата за пратенички прашања во Собрание.

Од брифингот за „Одлучен удар“ на Криволак накај пратенички прашања… Екстра брзо. Благодарност до екипите“, објави Шекеринска.