Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ вечерва гостува во телевизијата Клан. Тој разговорот го најави на својот фејсбук профил.

Следете го моето гостување на ТВ КЛАН, вечерва во 20:30 часот.

Posted by Hristijan Mickoski on Monday, April 19, 2021