Сообраќајот на регионалниот пат Градско – Прилеп кај местото Камен дол, што беше во прекин поради сообраќајна незгода е целосно нормализиран, информираат од Автомото сојузот на Македонија.

Сообраќајот беше во прекин од 11:30 часот, а возилата беа пренасочувани по земјен пат.