E.аму народот. е.аму“, „на таков народ да му е.ам мајката“, „се ќе собарам на купче и шуто и рогато“.. се само дел од навредите на лидерот на СДСМ, Зоран Заев наречено „вистинското лице на Зоран Заев“, објавено од ВМРО-ДПМНЕ.

Внимавајте, видето е само за лица над 18 години од кои се очекува на 15 јули да му одговорат на Заев за сите навреди.