Лидерот на партијата ВМРО-ДПМНЕ и кандидатот за премиер, Христијан Мицкоски на својата фејсбук страница сподели видео спот.

 

Дајте ни шанса да ги поразиме омаловажувањата и срамот. Да победи обновата на Македонија.

Се обврзувам да не ве разочарам. Со заеднички сили да ја обновиме Македонија.

#ОдбериОбнова
#ИсправиСеМакедонијо