Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук порача дека народот нема да биде жртва на мафијата само затоа што Заев паѓа и сака сите да ги повлече.

Мора да има промена затоа што Зоран Заев брутално паѓа, а сака со него да нè повлече сите нас. Тоа нема да го дозволиме, народот нема повеќе да биде жртва на мафијата