30 години УМС, 30 години стремеж, знаење, желба и непрекор за подобра Македонија.

Среќен роденден УМС. Ви посакувам уште многу мигови со дружење, напредок и победи поминати заедно.

Еднаш УМС, секогаш УМС, порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.