Кумот и екс бизнис партнер на Ковачевски, Горан Паунов е осомничен за лажно спроведен надзор за изградба на нови линии и одржување и реконструкција на постојна мрежа за улично осветлување во општина Гази Баба, објави порталот А1.он.