Кристијан Голубовиќ, еден од најжестоките момци од деведесеттите години во ексклузивното интервју за „Република“ открива колку чини македонски пасош.

Покрај тоа, Голубовиќ објаснува дали е можно да се избега од затвор, што мисли за Македонците и Македонија а за прв пат говори и за тоа кому му пречеше Аркан и зошто морало да биде убиен.

Читајте и гледајте „Република“.