Додека портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов даваше изјава пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ на тема „Дрисла“ од звучниците ечеше познатата песна од Рибља Чорба „Како је лепо бити глуп“.

Костадинов се правеше дека не ја слуша песната во позадина и во еден момент се надвикуваше да се слушне неговиот глас.

Погледнете