На прашања на адвокатот Сашо Дукоски дали емисари се јавувале да се распрашуваат за случајот „Империја“, обвинителката на СЈО Лиле Стефанова одговори потврдно.

На прашањето дали таа што и се јавила е дел од Кривичниот суд, Стефанова одговори потврдно.

– Можам и да го кажам нејзиното име. Тоа е Добрила Кацарска – рече Стефанова.