Првиот вицепремиер Артан Груби на Фејсбук се пофали со новата „инвестиција“. Се лажете ако мислите дека донесе некоја фабрика, туку главниот во владата ги промовираше новите двојазични униформи и автомобили испишани на албански јазик.

Уште една успешно завршена мисија, како што ветивме-се пофали Груби.