Голем облак од црн чад е надвиснат над „Рузвелтова“ во центарот на Скопје. Противпожарните екипи веќе се упатени на местото.


Според информациите на „Пресинг ТВ“, станува збор за голем пожар во барака на местото на старата фабрика „Треска“.

На жителите од локалните згради им е кажано да ги напуштат домовите.

Повеќе инфромации наскоро.