Денеска се чисти коритото на реката Вардар кај еден од бродовите. Надлежните чистеа кај еден од бродовите веднаш до кејот кај кафулињата. Но она што го забележа камерата на „Пресинг ТВ“ е што ѓубрето наместо да се извади надвор се фрлаше повторно во водите на Вардар.

Погледнете