Денеска во Собранието имаше јавна расправа за справување со енормното загадување. Меѓу присутните беше и градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов кој треба да говори кои мерки ќе ги преземе градот.

Но, Шилегов додека траeше расправата си играше игри на својот мобилен телефон, успешно поминуваше нивоа и не беше заинтересиран за тоа што се предлага.

Погледнете.