Додека во парламентот се распрва по амандманите со кои би се вовело задолжително носење на маска дури и на отворено, претседателот на собраниската Комисија за здравство Арбен Зибери не носи маска ниту на затворено во салата каде се одрзува седницата, забележа репортерот на „Сител“.

Во салата се присутни над 30 луге, а носење на маска е задолжително освен кога присутните се обраќаат на говорница.

Posted by Сител ТВ on Wednesday, October 28, 2020