Адвокатот Васко Стојков попладнево е викнат во полициска станица на распит, дознава МКД.мк. Стојков пред неколку дена изјави дека тој со неговото возило го однел Љупчо Палевски – Палчо во Белград на преглед и истиот ден се вратил во Македонија.

Стојков вели дека тогаш воопшто не знаел дека Палевски е осомничен за двојно убиство.

Повеќе на МКД.мк