Актерот Драган Спасов- Дац на својот Фејсбук профил сподели статус во врска со скандалот со аудио снимката во која е поврзан пратеникот Павле Богоевски од СДСМ.

Очекувам оставка од Павле Богоевки и прес конференција на Миле Бошњаковски!
Како што е ред, нели?, ова преку својот Фејсбук статус го објавува актерот Драган Спасов Дац.