Моментот кога ќе ти кажат дека на рандом интернет анкета, со скоро 111.000 граѓани кои зеле учество, си трет актуелен политичар по рејтингот, дури и пред Аљи Амети!

p.s. Команданте. Пораснаа пилци, пое*аа квачки. Ви реков ја, нашето време допрва доаѓа – напиша на Фејсбук, Димитар Апасиев