Северина во 2004 година го имаше најголемиот скандал откако излезе нејзниот порно филм. Таа на јахта беше во босанскиот бизнисмен Милан Лучиќ. По порното Северина стана уште попозната а кариерата на Милан отиде удолу.

Тој за малку не се разведе од трудната сопрруга која му го прости неверството а згора на тоа му се закануваше и затвор поради финансиски малверзации поради фирма која ја турнал во стечај.

Еве како Милан изгледа денеска.