Српската фолк пејачка Aна Бекута има едно голема траума во живот.Кога таа била млада останала непланирано трудна и поради големата сиромаштија во која се наоѓала таа морала синот да го даде во дом.

Таа замолила синот да не биде усвоен од семејство и редовно го посетувала. Игор сега има 44 години и сега со мајката е во добри односи иако на почетокот и се лутел за постапката.

Игор не го носи презимето на мајка си а од неодмана и самиот е татко па бабата ужива со внучињата.