Зоран Заев потврди дека неговиот пријател Бојко Борисов многу ја сака македонската музика, посебно песните од Александар Митевски и оти тоа било доказ за пријателство.

Нема дилеми, се радуваше на нашите убави македонски песни од Дац и Александар.Го видовме по телевизии, пријатели сме-вели Заев.