Дуото Дац и Александар учестуваа во ток шоу на бугарската „Нова ТВ“. На почетокот на емисијата водителот Рачков ги престави како гости кои доаѓаат од странство, ако Македонија може да се смета за странство“ на што тие смееја.

Во оден момент водителот се правеше дека не го разбира македонскот збор „допаѓа“ по што Дац мораше да преведува дека тоа е „харесва“.

Погледнете го нивниот настап.