Несудената вереница на Дарко Лазиќ конечно проговори за нивниот однос. Марина Гагиќ вели дека веќе четири месеци не живеат заедно и оти причините се повеќе од очигледни и се поврзани со однесувањето на Дарко.

Ние не ја ни закажавме свадбата па да ја откажуваме.Не живеме заедно четири месеци. Причините се јасни и не му прилега такво однесување.Но, боже негов живот негова работа.. Јас се чуствувам одлично, конечно го имам заслужениот мир со детето-вели Марина.