Дарко Лазиќ ужива во слободата откако раскина со вереницата Марина.Тој вели дека Марина сакала да го држи на краток синџир како кученце и оти тоa не можел да го толерира.

Ќе бидам искрен. Марина сакаше да ме држи на краток ланец а тоа не можам да и го допуштам ни на една жена. Знам дека зборувавме за свадба и убав живот но понекогаш се случуваат и други работи. Не знам зошто некој има потреба да зборува дека водам развратен живот-се прашува Дарко.