Цеца и Аркан на својата  венчавка пристигнаа со луксузна бордо лимузина „Јагуар маџестик лимо“, што беше невидена сензација во тоа време на овие простори.

Овој модел на „Јагуар“ е вистинска реткост, бидејќи се направени само 527 такви примероци. Автомобилот и денес е во одлична состојба, седиштата и воланот се обложени со бела кожа, а автомобилот со години е во загреана гаража. Сега е во сопственост на еден колекционер од Ваљево.Го продава за 12.000 евра.