Научниците од НАСА велат дека вонземјаните можеби  веќе   ја  посетиле Земјата, но  тврдат дека не сме можеле да ги забележиме, затоа што се “неверојатно мали”.

Научникот на НАСА  д-р СилваноМ. Коломбано вели дека вонземјаните изгледаат различно од луѓето или било која друга форма која е позната за нас, и дека тие имаат технологија што ние дури и не можеме  да ја  замислиме . Тие, исто така, имаат способност на меѓуѕвезденото вселенско патување.

“Јас само сакам да се истакне фактот дека можеби ако можеме да ги најдете или тие да не најдат нас  , сепак  можеби ја немаат нашата структура вели д-р Коломбано

Тој смета  дека денес научниците се премногу фокусирани на изнаоѓање знаци со  модерната човечката технологија на други планети, пренесува Daily Mail.

Експертот за вселената исто така истакна дека не може секое гледање на НЛО да се објасни или потврди