Јасмин Џексон, внука на поп иконата на Инстаграм подели драматични фотографии. Таа тврди дека е седум пати прободена во лицети од непозната жена која и рекла дека „црнчуга“.

Прободена сум пред својата куќа дека сум „црнчуга“. Жена истрча кон мене и почна да ме боде. Не можам да го мрдам вратот. Молев за помош но никој не сакаше да ми помогне. Подоцна дојдоа неколкумина и многу сум им влагодарна. Молам бога да ја излечите омразата која ја имате кон црнците. Ова не го залужив. Горда сум што сум црнкиња-напиша Јасмин.