Александра Пријовиќ денеска мораше да замине на итна операција.Поради корона кризата и вонредната состојба таа подолго време избегнуваше да се оперира но сега конечно се одлучи. Александар подголго време има проблеми со неколку бемки за кои стравуваше дека може да се искомплицираат во нешто посериозно.

Таа во болница замина само со својот менаџер, додека Филип го чуваше малиот Александар. Операцијата за среќа беше рутинска и успешна и Прија уште утре ќе си замине дома.