На фан страницата на нашата најголема ѕвезда се објавени фотографии на кои тој е со друг имиџ. Владо Јаневски на нив е со брада. Фотографиите се од пред неколку години, а коментарите се дека на нив Владо наликува на холивудскиот актер Џорџ Клуни.

Инаку Владо се подготвува следниот месец да настапи на фестивалот во Водице во Хрватска, со песната „Cas te voliм, cas te mrzim“.