Вељко Ражнатовиќ и неговата сопруга Богдана имаа сообраќајка во близина на нејзиното родно село Тител. Тие беа од свадбеаната поворка на нејзината сестра.до Автомобилот во излетал од патот и влегтале во ендек, пренесува „Пинк.рс“.

Белото „ауди“ излетало од патот додека претекнувало друго возило во колоната, но се завршило добро, благодарение на вештата реакција на возачот.