Канадската тенисерка Ежени Бушар се помалку мисли на тенисот. Таа испадна во првото коло на УС опен но не беше премногу насекирана.

Веднаш се префрли на новата љубов Конор Дејвис. Тие заминаа во Мајами каде уживаа на базен покажувајќи колку се сакаат.

Иако Ежени беше голема надеж на тенисот, поради тоа што повеќе мислеше на објавување на фотографии на социјалните мрежи и на момчиња не успеа да направи голема кариера.