Српската старлета Станија Добројевиќ ќе учестува во новата сезона на реалното шоу „Задруга“. Пред влезот реши малку да поужива на море каде за своите обожаватели испрати провокативна фотографија на која се гледа како позира во водата речиси гола.

Не изговарајте го моето име освен во случај да се молите за мене-порача Станија