Актерката Скарлет Јоханес се појави на промоција на филмот „Авенџерс“ и го привлече вниманието на присутните. 36 годишната Американка беше неодолива во сребрениот фустан со длабоко деколте и уште пократок шлиц.

Покра убавината, сите гледаа и во високите потпетици од 15 сантиметри на кои одвај одеше.