Синот на Жељко Ражнатовиќ, Аркан Никола (39) се врати од САД во Србија.Тој  се ожени со ќерката на бизнисменот Обрад Сикимиќ (63), поранешен сопственик на фирма, кој во 2018 година беше уапсен под сомнение дека со своите соработници оштетил фирма од Загреб за 20.000.000 евра.

Никола живее со сопругата и ќерката во нејзиниот стан во Врачар, а недалеку од таму има свој стан кој му го оставила баба му Славка, мајката на Аркан. Работи во американска компанија и добро заработува. Но, тој не сака да се знае дека е во Србија, па максимално ги избегнува медиумите.